Autentificare
header_image
Mai multe optiuni de cautare
Mai multe optiuni de cautare
Căutare avansată

0 € la 1.500.000 €

Mai multe optiuni de cautare
we found 0 results
Your search results

Cine suntem …

Despre noi

Suntem exact cei de care ai nevoie!

Profesioniști

Cu experiență

De încredere

Cu viziune

Suntem cei care te respectă si te tratează corect

Partenerii tai

Ce oferim:

Echipa noastră merge pe ideea unui sistem integrat de servicii. În loc să alergi în mai mule locuri pentru a căuta experți, poți să îi gasesti prin noi, pentru că dezvoltăm continuu parteneriate și colaborări care să vină în sprijinul clienților noștri.

Consultantă imobiliară.

Noi te ajutăm să faci cea mai bună alegere atunci când vrei să cumperi/vinzi/închiriezi o casă.
Îți prezentăm avantajele și dezavantajele, iar alegerea vă aparține.
Vă prezentăm analize actuale și reale de preț pe zonele cerute, potențialul zonelor, astfel încât să ai toate elementele atunci când alegi.

Consultanță Juridică

Un avantaj când lucrați cu noi este posibilitatea de a beneficia de consultanță juridică.
Practic, oferim consultanță juridică pentru proprietatea care urmează să fie tranzacționată.
Câștigăm, astfel, încrederea clienților noștri în ceea ce privește legalitatea și corectitudinea tranzacțiilor efectuate.

Consultanță/Analiză Financiară

Prin colaborarile pe care le avem cu câteva bănci comerciale, vă putem îndruma către variantele care vi s-ar potrivi, în cazul în care aveți nevoie de servicii financiare.
În plus, dacă doriți să construiți un imobil cu destinație comercială, de exemplu, vă putem ajuta cu specialiști care să vă spuna cele mai corecte marje de care trebuie să țineți cont și cât ați putea câștiga.

Consultanță arhitectură

Colaborăm îndeaproape cu arhitecți și ingineri constructori care vă pot oferi informații despre imobilul pe care vreți să îl achizitionați. Cât de trainic este sau, dimpotrivă, la ce riscuri vă expuneți dacă îl achiziționați. Sunt multe informații pe care, de multe ori, nici proprietarii nu le știu sau nu le vor să le ofere.
În plus, arhitecții cu care colaborăm vă pot da idei și sfaturi despre felul în care puteți să vă transformați locuința. Dacă structura permite sau nu modificari. Sfatul lor este important și noi sugerăm ca este bine să îi ascultați înainte de a întreprinde ceva.
Mai mult, puteți apela la ei în cazul în care doriți să vedeți cum ați putea fructifica un teren sau un imobil pe care îl cumparați. Sunt specialiști foarte buni, cu viziune și vă pot acorda o mână de ajutor. Pot realiza o simulare pe calculator, pot merge cu dumneavoastră direct la proprietate.

Design Interior

Echipa noastră merge pe ideea unui concept integrat de servicii, așa că vă putem recomanda și designeri de interior cu experientă și stil.